Segmen Template Siapa Paling Cantik

Jom ramai2 join segmen ni Klik link tu klau nak join
http://2.bp.blogspot.com/-uX0o5w_AMAI/UShVRzXpTTI/AAAAAAAAJSA/yIYJLJM39wg/s400/segmen-template-siapa-paling-cantik.gif
Zharif harap korang semua dapat join :)

Bukan Duniaku :/


Assalamualaikum again .. ! :) Islam Islam .. 

Malam ni Zharif nak kongsi sikit pengalaman Zharif di hostel . Zharif teliti banyak beza stay rumah dan stay hostel .Hostel banyak bosan woo hostel dah bosan PBS pun bosan blalalala .Zharif kadangII balik 2 minggu sekali /seminggu sekali .Tapi , sekarang dah okey laa takde macam dulu asyik bosan . Now dah okey tadi bayak jugak friends Zharif nak balikk sampai busy nak tandatangan surat keluar  .Warden pun pening kepala . Orang yang nasib je boleh balik wow :)

Tadi form 1 yang dapat E-jam,Syafiq,Me,Zaiman,Afiq,Irfan and Salman tu je yang dapat memang kesian laa budak yang lain .Jangan terasa kerana lain kali boleh balik .Malam besok nak pergi klinik :/ . Okay that's all :) Thank you  



Nak buat Homework wkakaka :)


 
Template design by Adam Faiz