SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


25 comments:

  1. mama follow dari segmen yang sama :
    http://mamamamy.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen sama. Saya follow kamu. Jadi lepas ni bole la singgah blog cik anis n follow serta betuka2 pandangan dan pendapat. Salam Ramadhan ^^

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan..dtg melawat dr segmen yg sama!

    http://daisyisland.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Akak dtg dr segmen yg sama.
    jom follow blog akak jugak ^^
    baru je ada 2 org follower.. sedih - sedih..

    shuhaidashop.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. As salam adik..selamat berkenalan
    Akak datang blog walking disini
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    Done follow adik juga ya

    ReplyDelete
  6. join segmen yang sama...done follow...http://hegelatan.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini :)

    http://greenamila.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  8. bw here
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini ... salam ramadhan .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan :)
    jemput beraya kat sini nanti xD

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan.. dari segmen sama..dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  12. akak follow dari segmen yang sama ^_^ anyway nice blog adik!!! http://mimiatia.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan_23.html

    ReplyDelete
  13. blogwalk tengahari dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  14. Datang beraya kat sini…
    Dari segmen yg sama :)
    Jemput join ga

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

    ReplyDelete

 
Template design by Adam Faiz