Holiday Giveaway by Nurin Aireen

Bismillahirrahmanirrahim.. 


Syarat-syarat WAJIB *TOLONG JUJUR OK. KALAU ADA REZEKI BIARLAH YANG HALAL*

  1. Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat di Malaysia
  2. Mempunyai blog & facebook
  3. Buat entry yang bertajuk Holiday Giveaway by Nurin Aireen 
  4. Copy & paste banner kat atas dan backlink ke entry GA ni
  5. Tinggalkan link entry di kotak komen entry GA ni sahaja, tempat lain tak boleh
  6. Follow blog Nurin Aireen *picit button join this site kat sidebar*
  7. Klik SINI , lepas dah habis loading klik pada banner pink tersebut dan tunggu sampai habis loading lepas tu close tab
  8. Follow blog, like page, follow twitter, add google+ dan klik iklan para sponsor 

** Tarikh tamat : 25/8/13 jam 2 petangPengumuman pemenang pada jam 3 petang.
** SPONSOR DIBENARKAN JOIN!

26 PEMENANG DICARI!! MUNGKINKAH ANDA?

KLIK BANNNER UNTUK JOIN !!!!




4 comments:

  1. Salam .blogwalking dari ga yang sama :) jmput singgah http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tanya GA ni dah Join ?
      http://zharif-nazmi.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html

      Delete
  2. Bw+follow here :)

    Datang dari giveaway yang same, in anytime visit mine blog back yea ^^
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

    anyway, good luck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tanya GA ni dah Join ?
      http://zharif-nazmi.blogspot.com/2013/08/giveaway-lepas-raya-by-zharif-nazmi.html

      Delete

 
Template design by Adam Faiz