Next year .


Bismillahirrahmanirrahim..  


Tahun depan, mak dan ayah aku nak pergi haji .Dia ajak aku pergi sekali .Tapi, aku fikir panjang baik aku pergi ke ,lebih baik aku siapkan PBS untuk Form 2 .Bila aku tak pergi beginilah nasib aku .Macam takde mak pulak :( Aku tanya mak aku 'nak pergi naik apa"? mak aku cakap 'Nak prgi naik kapal' Aku fikir kenapa tak naik flight ? 

Tetiba, mak aku ckap kalau pergi dengan flight 10 tahun akan datang baru dapat pergi .Kalau dengan kapal order tahun ni tehun depan boleh pergi lah .Tapi, lama lah 3 bulan :'( Lamanyaa .Aku doakan biar mak dan ayah aku cepat sampai lah ye ! Good bYe 

2 comments:

  1. erk...ada lagi naik kapal ke dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi kak! kalau naik flight 10 tahun lagi bru dpt pergi .Kalau naik kapal order tahun ni next year dpt lah .lagipun mak dan ayah pergi sekali dngn kelab saham dia ^_^

      Delete

 
Template design by Adam Faiz